イベント

平成30年度「大学トップマネジメント研修」第3回 国内プログラム 公開セミナーを開催します

日時2019年2月1日(金)13:00-18:00(開場:12:30)
Feb. 1(Fri)2019 1:00pm-6:00pm(Doors open:12:30pm)
場所政策研究大学院大学 想海樓ホール(1階)
Sokairou Hall(1st Floor), National Graduate Institute for Policy Studies
アクセス/Access:日本語English
※受付:南門入口(1階)/ Reception :South gate(1st Floor)
(当セミナーご参加の方は、正門入口3階からの入構が出来ませんのでご留意ください。)
(Please note that visitors to the 3rd Public Seminar are not allowed to enter from the main entrance in the 3rd floor at GRIPS.)
主催文部科学省、政策研究大学院大学科学技術イノベーション政策研究センター
Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology (MEXT) , GRIPS Science for RE-designing Science, Technology, and Innovation Policy (SciREX) Center
言語日本語・英語(同時通訳あり)
Japanese and English (Simultaneous interpretation provided)
プログラム『教育研究の卓越性の見える化』
"Enhancing the Visibility of Excellence in Teaching and Research"
プログラム/Program: 日本語English

登録フォーム/Registration Form
〆切:1月28日(月)正午 ※申し込みは定員に達し次第、締め切らせていただきます。
時間/Time プログラム / Program
13:00 – 13:10 主催者挨拶 / Opening Remarks
文部科学省/MEXT
13:10 – 13:30 趣旨説明 / Introduction
上山 隆大 氏 / Takahiro Ueyama(内閣府 総合科学技術・イノベーション会議 常勤議員/Executive Member, the Council for Science, Technology and Innovation, Cabinet Office of Japan)
13:30 – 14:50 基調講演/Keynote:
“What is High-Quality Research in the 21st Century?”

David Sweeney 氏(Executive Chair, Research England)
14:50 – 15:00 休憩 / Break
15:00 – 16:20 基調講演/Keynote:
“Measuring and Promoting Teaching Excellence in UK Higher Education”

Graeme Rosenberg 氏 (Head of Teaching Excellence Framework, Office for Students)
16:20 – 16:30 休憩 / Break
16:30 – 18:00 パネルディスカッション/Panel Discussion
[ パネリスト / Panelists ]:
Graeme Rosenberg 氏(Head of TEF, Office for Students)
林 隆之 / Takayuki Hayashi(政策研究大学院大学 教授)
[ モデレーター / Moderator ]:
上山 隆大 氏 / Takahiro Ueyama (内閣府 総合科学技術・イノベーション会議 常勤議員)
18:00 閉会/Closing
参加申し込み登録フォーム/Registration Form
Due Date: Noon, January 28 (Mon) *Registration will be closed as soon as the number of applicants reaches the capacity.

※※登録フォームが開けない場合は、お手数ですが、下記項目をttm-ml@grips.ac.jp宛にお知らせください。*は必須。
1.お名前*
2.ふりがな
3.ご所属*
4.お役職